Kan du huske de herlige gamle dage, da du kunne fortælle nogen, at du aldrig ville se dem igen, og det var slutningen på forholdet? Alt hvad du skulle gøre var at stoppe med at gå over til deres hus, og det var som om de aldrig havde eksisteret overhovedet. Tingene er lidt mere komplicerede nu. Når du beslutter dig for, at du virkelig er færdig med nogens skyld, skal du gå gennem et par ekstra kanaler for at sikre dig, at de virkelig er ude af billedet.

Du skal blokere dem på Facebook.



Eller jeg skal sige, du får blokeret dem på Facebook. Der er en katartisk finalitet ved at sparke nogen ud af din digitale sfære. Det er som om du smed døren lige i deres ansigt. Det er styrkende. Og ofte er det en lettelse at vide, at det er slutningen på det.



Men problemet er, at det aldrig virkelig er slutningen på det. Et par snafuer har tendens til at opstå, når du blokerer nogen på Facebook, og de kan virkelig lægge en dæmper på din nyvundne befrielse.



1. Du har ingen idé om, hvor de skal være

Hvor var det sidste sted, du rejste, som ikke var organiseret af en Facebook-begivenhed? Det er bare livet nu. Sådan finder du ud af hvad, hvor og hvornår enhver vigtig social lejlighed. Men vigtigst af alt er det, hvordan du finder ud af hvem. Vi har alle tænkt på at gå til en begivenhed og så, at nogen, vi ikke kan stå allerede, allerede har vist på Facebook-siden. Det er en smule bummer at vide dette på forhånd, hvis du virkelig var begejstret for at gå, men i det mindste nu tager du en informeret beslutning om, hvilken slags nat du vil have.

Så snart du blokerer for nogen, mister du denne værdifulde indsigt. Skal din eks-kæreste være i baren, hvor din vens band spiller? Måske ja måske nej. Du vil være den sidste person, der finder ud af det, og det vil være, når du fysisk støder på ham på dansegulvet.

2. Det er akavet som alt helvede, når du bliver tagget i samme indlæg

Det er ret simpelt at bede dine venner om ikke at invitere dig og den fyr, du ikke kan lide til de samme fester mere. Men det er temmelig kompliceret at forsøge at lade hver eneste af dine gensidige venner på Facebook vide, at du ikke ønsker at blive tagget i det samme sjove meme som ham. At blive tagget i det samme indlæg lyder sandsynligvis ikke som en big deal. Det er lidt ubehageligt at have deres navn dukket op, men det er ikke verdens ende. Bortset fra et problem. Du ved, hvordan deres navn vises som almindelig tekst i stedet for et link, så du kan se, at de blev mærket, men du har ikke adgang til deres profil? Ja, dit navn gør det samme ved deres ende. Jeg håber, at den person allerede var opmærksom på det faktum, at du blokerede dem, fordi ellers alles verden vil blive vendt hurtigt op og ned.

3. Du vil ikke være i stand til at følge en samtale, hvis de kommenterer

Bortset fra de misadventures af gensidig tagging, betyder blokering, at du ikke vil se nogen af ​​denne persons aktivitet på Facebook. Selvom de kommenterer i den samme tråd på det samme indlæg, som du er. Selv hvis andre i samtalen svarer direkte på dem, vil du gå glip af alle de forbundne kommentarer. Der er en meget reel mulighed for, at du ikke har nogen idé om, hvad der rent faktisk sker i en samtale, som du gerne vil deltage i, fordi du ikke engang kan se halvdelen af ​​det, der skrives. Eller, værre: der er en forbandet god chance for at du vil svare på en kommentar kæde og ikke indse, at de var den sidste person, der kom med en kommentar, før du gjorde det, og nu for alle andre ser det ud til, at du har sagt noget i bedste fald uvæsentligt , eller i værste fald temmelig shitty, og du har absolut ingen idé om, at det skete.

karriere inden for pornografi

4. Du får stadig beskeder, hvis de sender til en af ​​dine grupper

Der var faktisk en løgn indeholdt i forklaringen på den sidste overskrift. Ved du hvad det var? Det var, 'blokering betyder, at du ikke vil se nogen af ​​denne persons aktivitet på Facebook'.

En slags stor, synes du ikke? Helt sikkert det vigtigste punkt ved at blokere nogen?

Hvis du begge er medlemmer af en af ​​de samme grupper, får du stadig en anmeldelse, hver gang de lægger et indlæg til det. Din eneste anvendelse er at slå meddelelser fra for hele gruppen. Så du har to muligheder. Den ene, du kan blive glade for at blive underrettet om, at der er et nyt indlæg, og derefter åbne din telefon kun for at se, at det kommer fra den ene person, du absolut ikke har ønsket at høre fra. Eller to, du kan fjerne dig fra gruppekommunikationen, prøve at huske at kontrollere med jævne mellemrum for at se, hvad der foregår, og stadig blive smækket i ansigtet med indlæg fra denne person, fordi det ikke er som om de pludselig holder op med at dukke op ... selvom du blokerede dem.

5. Hver gang du blokerer for andre, får du en sjov påmindelse

Har du nogensinde bemærket, hvad der sker, når du blokerer nogen på Facebook? Siden omdirigerer dig til dine personlige indstillinger og sikkerhedsindstillinger, og den viser dig en liste over alle, som du i øjeblikket har blokeret.

Facebook venter, indtil du er på dit laveste punkt, så fuldstændig frustreret over nogens adfærd, at du ikke kan tage det i endnu et sekund, og derefter beslutter det at minde dig om hver anden gang du har haft den følelse.

Åh, siger Facebook, havde du en enorm kamp med din bedste ven? Lad mig vise dig den bedste ven inden den, så du kan huske, at alle dine venskaber i sidste ende mislykkes! Hej, fandt du ud af, at din kæreste snydt på dig? Lad mig her minde dig om den anden eks, der snyder dig, og den pige, det var sammen med. Jeg vil endda sætte deres navne lige ved siden af ​​hinanden, da du blokerede dem på samme tid!

TAK, FACEBOOK.


Der er så mange mangler i systemet, at jeg undertiden får en fornemmelse af, at Facebook gør det med vilje. Forsøger at narre mig til at blive moden, indse, at jeg ikke bare kan løbe væk fra mine problemer og lære mestringsstrategier for at komme sammen med mennesker i stedet for bare at blokere dem.

Jeg er så imod den idé, at selvom jeg kender til disse fem skjulte faldgruber, ville jeg stadig blokere enhver, der foreslog det.